Menüajánlataink csoportoknak

Természetesen e néhány menüajánlat csak tájékoztató jellegű, összetételük variálható, illetve minden más kívánságot szívesen teljesítünk. Az alábbi menükből kérjük a csoportnak egy egységeset kiválasztani.

“A” kategória

  1. Gulyásleves csészében
    Pácolt, grillezett pulykamellfilé vegyes körettel, salátatál
    Somlói galuska
  2. Gombaleves csipetke betéttel
    Marhapörkölt (szín marhahúsból) házi galuskával, salátatál
    Diós palacsinta
  3. Karfiolleves
    Töltött paprika, sós burgonya
    Rákóczi túrós lepény
  4. Tárkonyos vadraguleves
    Csirkepaprikás házi galuskával (csak mellbõl és combból), salátatál
    Almás rétes vaníliaöntettel
  5. Hortobágyi palacsinta
    Pácolt, grillezett sertésborda zöldborsós, sonkás szósszal, krokettel, párolt zöldséggel, salátatál
    Somlói galuska
  6. Tárkonyos vadraguleves
    Párolt marhapofa sörös mártással, juhtúrós polentával, salátatál
    Rákóczi túrós lepény
  7. Palócleves
    „CORDON BLEU” párizsi vegyes körettel (lehet nem panírozva, sütve is), salátatál
    Házi somlói galuska
  8. Tárkonyos vadraguleves
    DUNAI párolt marhapecsenye rizzsel és krokettel (sonkás, uborkás, zöldborsós, tejfeles, paradicsomos raguval), salátatál
    Almás rétes
  9. Zellerkrémleves
    Bakonyi sertésborda házi galuskával
    Diós palacsinta csokoládéöntettel
  10. Vegetáriánus vendégeinknek:
    Gombaleves csipetke betéttel
    Vegetáriánus tál (rántott trappista sajt, szezámos tofu, párolt zöldségek, rizs)
    Csoportnak kiválasztott desszert

 

 

“B” Kategória

  1. Palócleves
    Harcsa filé „Orly” módon burgonyával, párolt zöldséggel, tartármártással, salátatál
    Gyümölcsös, tejszínes fagylalt kehely
  2. Tárkonyos vadraguleves
    Párolt szarvasfilé aszalt szilvás, barackos, áfonyás mártással burgonyafánkkal
    Diós palacsinta csokoládéöntettel
  3. Magyaros gulyásleves
    Õz színhúsból készült aprópecsenye vörösboros, erdei gombás, áfonyás mártásban, burgonyafánkkal, rizzsel
    Almás rétes vaníliaöntettel
  4. Nyírségi gombócleves
    Vegyes sülttál (pulykamellfilé párizsiasan, csabai töltött karaj, rántott gombafej, petrezselymes burgonya, párolt rizs), salátatál vagy párolt káposzta
    Somlói habos galuska
  5. Palócleves
    Sült kacsacomb párolt káposztával, burgonyával
    Diós palacsinta csokoládéöntettel

Menü a la carte

Kiemelten ajánljuk csoportoknak a menü a’la carte étkezést, amelynek során vendégeink a helyszínen határozhatják meg, hogy a menün belül az alább felsorolt ételekből melyeket szeretnék fogyasztani. Időigénye megegyezik a fix menüjével,csak a választás és megrendelés időtartama adódik hozzá (kb. 15 perc).Így az étkezés teljes időtartama 1,5 óra.

LEVESEK

  1. MARHAHÚSLEVES
    Palacsintametélttel
  2. VARGÁNYA KRÉMLEVES
    Pirított zsemlekockával
  3. ZÖLDSÉGES SZARVASRAGULEVES
    Tárkony, tejföl
  4. HAGYOMÁNYOS MARHA GULYÁSLEVES

FŐÉTELEK

  1. NAPI HAL FILÉ
    Kapros kapribogyómártás, édesburgonya püré, zöldség tempura
  2. SZARVAS COMB SZELETEK
    Aszalt szilvás, barackos mártás, burgonyafánk
  3. CSIRKEMELL SUPREME
    Turbolya mártás, aszalt paradicsomos bulgur
  4. MARHAPÖRKÖLT
    Villányi vörösborral készítve, tojásos galuska
  5. RÁNTOTT SERTÉSBORDA
    Pankomorzsába bundázva, hasábburgonya, jázminrizs
  6. ROSTON SÜLT MARÓTI GOMOLYA
    Jázminrizs, burgonyafánk

DESSZERTEK

  1. SOMLÓI HABOS GALUSKA
    Belga étcsokoládé, tejszínhab
  2. PALACSINTA TÁL
    Saját barack-, ribizli-málnalekvárjainkkal töltve
  3. FAGYLALTKEHELY
    Belga étcsokoládé öntet
  4. PANNA COTTA
    Bazsalikom, eperöntet

Természetesen e néhány menüajánlat csak tájékoztató jellegű, összetételük variálható, illetve minden más kívánságot szívesen teljesítünk. Az alábbi menükből kérjük a csoportnak egy egységeset kiválasztani.


Ajánlatkérés